Cami Halısı Modelleri

Wiki Article

Ayasofya yüzyıllık tarihe malik bir mirastır. İstanbul’un Türkler tarafından fethedilmesiyle yan yana makro bir sembol haline mevrut Ayasofya; cumhuriyetin duyuruından sonrasında müze haline getirilmiş ve ibadete kapatılmıştır. Senelerdir ibadete açılması ile gündeme gelen Ayasofya Danıştay kararı ile tekrar ibadete münhal cami haline getirildi.

Rahatlıkla ezilmeyen ve kolay temizlenebilen kesif halılar aynı zamanda ibadet edenleri beton soğukluğundan da korumaktadır.

Akustiğin önemli olduğu camilerde ses emiciliği bile sağlayan yün halılar yalın almama özelliği ile tehlikeyi de en aza indirmektedir. Akrilik Cami Halısı: Akrilik cami halısı fiyatları yün cami halısı fiyatlarına nazaran elan orantılı olduğu dâhilin oldukça tercih edilmektedir. %100 yün olmasa da gereç olarak yüne en andıran olan akrilik cami halısı âdem katkısızlığına dokunca vermemekte. Leke tutmayan ve temizlemede kolay sağlayan akrilik cami halılarındaki renkler dayanıklı başüstüneğu üzere uzun müddet solmaz. üste akrilik halılarda yün halılara göre henüz bir araba desen ve renk seçeneği bulunmaktadır. Cami Halısı Modelleri

Hatta saflı cami halısı modelleri ile camideki cemaatimiz sışitamadan rahat saf tutabilmektedir. Kolleksiyonumuz bir çok nitelik, desen ve modelden oluşmaktadır.

Türkiye’nin en mefret online halı mağazası olan HalıStores cami halısı ihtiyacı olan her insanın nispetle. Cami halısı paha listesinde maruz reva fiyatlar ile birinci sınıf ve itimatlı ürünlere ulaşmanızı sağlayıcı HalıStores içkiı halisi modellerinde çeşitlilik de sunmakta.

Rengi turkuaz olmakla yanında desenleri Ayasofya’nın iç tasavvurı ile uyumlu olacak şekilde ayarlanmıştır. Az çok sakin, gösterişsiz ve şık bir halı ortaya çıkmıştır. Cami Halısı Neden Kullanılır?

Kalite: Müslümanların güneş içerisinde sıkça görüşme etmiş olduğu camilerde seçilecek halının öncelikle kaliteli olması gerekmektedir. Bukanak edisyonlan ve secdeye giderken dizlerin kalıcı değinmeı ile kolayca aşınabilecek cami halılarının ilmekleri, ne kadar sık olursa dayanıklılığı da o denli uzun olur.

Ağırlıklı olarak krem rengin maslahatlendiği natürel cami halıların evetğu camilerde bazı devir ise duvardaki bezemeli ürünler renkli ve abartılı olarak yeğleme edilir. Cami Halısı Nasıl Temizlenir?

Cami halısı yıkamada halının iyice kurutulması da az çok önemli. Kurutulmayan halı aheste bir kokuya yol açacağı kabilinden bakterilerin tekrardan oluşmasını da katkısızlayacaktır.

4 Kilogram POLYAMİD Içkiİ HALISI POLYAMİD 4,00 Kilo Sırçaİ HALISI, Derslikının en kalın ve nitelikli cami halısıdır. Yalın ALMAZ özelliği, dayanıklı bünyesı ve uzun ömürlü olmasının cenahı keşik rutubete karşı dayanıklıdır. TURKUAZ VE KIRMIZI dü ayrı renkde kuruluşlmaktadır.

Saflı Cami Halısı: Seccadeli cami halısı kabilinden cemaatin ahenkli bir şekilde ibadet etmesini sağlayan gayrı cami halısı bir halı deseni ise saflı cami halısı. Genellikle makro camiler tarafından yeğleme edilen saflı cami cami halıları halısında da biraşkın nitelik seçeneği bulunur.

Menfi bir durumda kullanılan gereç ve makina yanünden halı yapısal deformasyona uğrayabilir ve bununla baş başa desenleri bile beis görebilir.

Salat kılarken insanların kırmızıınlarını secdeye götürmesi ve elleri ile halıevet değinti etmesinden dolayı temizliğe daha da çok nazarıitibar edilmesi gereken cami halılarında dikkat edilmesi müstelzim arılık kuralları bulunmaktadır.

Yün Cami Halısı: Natürel yünden üretilen yün halılar çoğunlukla camilerde en çok tercih edilen halı çeşididir. Aşınmaya karşı olabildiğince dayanıklı olan ve uzun seneler süresince kullanılabilen yün halılar kişi sağlamlığına da zararlı değildir. Zait nemi düz ve gerektiğinde mazi ita özelliği nâkil yün halılar cami halıları kışın hamam, yazın serin tutması ile ibadet edenlere rahatlık katkısızlamaktadır. Sentetik halılar kabil elektriklenme yapmayan yün halılar aynı zamanda işaret barındırmaz ve başka halılara kıyasla daha az tozlanır.

İpliklerimiz %100 SAF YÜNDEN ve kendi entegre tesislerimizde imal edilmektedir. Yün ipliklerimize sıcak deniz ile yıkama maslahatlemleri uygulanarak evetğ ve kirlerden arındırılmıştır.

Öncelikle olarak daima temizlenen cami halıları ve tozu kızılınan cami halılarının senede en az 1 sefer yıkanması gerekmekte. Yevmi ve detaylı örgülacak halı temizliğinde kullanılacak öldürme malzemelerinin halının üretildiği materyale cami halıları bakılırsa seçilmesi ve beşer sağlığına kenar tesiri olmamalı.

Caminin mimarisine isabetli olması ve erinçli kullanmaı kucakin birsonsuz renkte ve desende halı bulunmaktadır.

Caminin konumu ve cemaat sirkülasyonuna demetlı olarak aşınmaya dayanıklı halılar yeğleme edilir.

Biz Cami Halı modellerini gruplandırıyoruz, sizde sonucunızı elan isabetli ve elan palas verebiliyorsunuz.

Report this wiki page