Cami Halısı

Wiki Article

Cami halıları camiye ibadete mevrut zevat içre muhteşem örutubet taşımaktadır. Camilerde namaz kılan eşhas ibadet esnasında yere çömelmekte ve oturmaktadırlar bu sebeple zeminin hafif olması kişilere suhulet katkısızlamaktadır. Bu sebeple halıların üretiminde kullanılan malzemenin tatlı dokulu olmasına dikkat edilir. Ayrıca camiler kargaşa ve heybetli mekanlar başüstüneğundan dolayı halıların kadimî bileğnöbettirilmesi olası değildir bu sebeple halılar uzun mevkut kullanıma isabetli şekilde üretilmelidir.

Rahatlıkla ezilmeyen ve kolaylıkla temizlenebilen kesif halılar aynı zamanda ibadet edenleri beton soğukluğundan da korumaktadır.

Akustiğin önemli evetğu camilerde çav emiciliği bile sağlayan yün halılar flama almama özelliği ile tehlikeyi de en aza indirmektedir. Akrilik Cami Halısı: Akrilik cami halısı fiyatları yün cami halısı tutarlarına bakılırsa elan orantılı olduğu ciğerin olabildiğince tercih edilmektedir. %100 yün olmasa da malzeme olarak yüne en benzeyen olan akrilik cami halısı anatomi sağlamlığına muhatara vermemekte. Leke tutmayan ve temizlemede kolay sağlayan akrilik cami halılarındaki renkler dayanıklı olduğu gibi uzun müddet solmaz. Ayrıca akrilik halılarda yün halılara bakılırsa henüz ziyade desen ve renk seçeneği bulunmaktadır. Cami Halısı Modelleri

Seccadeli Cami Halısı: Cemaatin geçim içerisinde namaz kılmasını ve ibadetini gerçekleştirmesini sağlayıcı halıların başında seccadeli cami halıları gelir. Müslümanların rahat seccadeye varmasını sağlayıcı bu halı desenlerinde çoklukla Türk motifleri kullanılmaktadır.

Türkiye’nin en kocaman online halı mağazası olan HalıStores cami halısı ihtiyacı olan herkesin yanı sıra. Cami halısı bedel sıralamasında sunulan şayan fiyatlar ile birinci sınıf ve güvenilir ürünlere ulaşmanızı sağlayıcı HalıStores camı halisi modellerinde çeşitlilik de sunmakta.

Özellikle iç kısmında aşkın nitelik ve mimari desen sıfır camilerde ortama rahatlık katması ve mevrut kişilerin bile henüz ferah bir albeni hissedebilmeleri için göbekli cami halısı modelleri kullanılabilir. Göbekli halıları birbirinden farklı renklerin ve desenlerin kullanımı mevcuttur.

Kalite: Müslümanların devir içinde sıkça ziyaret etmiş olduğu camilerde seçilecek halının öncelikle nitelikli olması gerekmektedir. Bacak edisyonlan ve secdeye giderken dizlerin daima ulaşımı ile kolaylık aşınabilecek cami halılarının ilmekleri, ne denli sık olursa dayanıklılığı da o denli uzun olur.

Uzun yıllar sonra tekrar ibadete vazıh hale getirilen Ayasofya’nın cami olarak nasıl kullanılacağı ise tasa konusu oldu. Ayasofya cami halısı ve gravürlerin sıkıntısızıbeti en çok heves edilen konular beyninde nokta aldı. Camiler gün içinde birşunca benibeşerı ağırladığından temizliğine ve düzenine çok önem verilmektedir. Ayasofya Cami Karşı

5 Kilo TURKUAZ GÜMÜŞSUYU Kadehİ HALISI Pierre Cardin klasın en sık dokulu ve kaliteli halısı, ayrı ayrı nitelik seçenekleriyle cami halıları satış merkezimizde!

4 KG POLYAMİD Içkiİ HALISI POLYAMİD 4,00 KG Içkiİ cami halıları HALISI, Dershaneının en lafın ve kaliteli cami halısıdır. Yalım ALMAZ özelliği, dayanıklı strüktürsı ve uzun ömürlü olmasının cepheı düzen rutubete karşı dayanıklıdır. TURKUAZ VE KIRMIZI dü ayrı renkde örgülmaktadır.

Saflı Cami Halısı: Seccadeli cami halısı gibi cemaatin manzum bir şekilde ibadet etmesini sağlayıcı gayrı bir halı deseni ise saflı cami halısı. Ekseriya koca camiler tarafından tercih edilen saflı cami halısında da biriyi nitelik seçeneği bulunur.

Cemaat ile ibadet yün cami halısı gerçekleştirilen camilerde en önemli şeylerden biri bile cami halısıdır. Camiyi boydan boya göz kalmayacak şekilde kaplayan cami halısı ibadetini namına getiren kişilere büyük bir rahatlık sağlamlarken aynı zamanda caminin de çıbanlıca dekoru olarak göze çarpar.

Bu hususlar çerçevesinde halıların tuzakınarak kullanılması namuslu olacaktır. Halıların kalite ve motiflerinin yönı düzen kullanımı esnasında yaşatacağı zorluklar ve kolaylıklara da özen edilmelidir.

Yün Cami Halısı: Natürel yünden üretilen yün halılar çoğu kez camilerde en çok tercih edilen halı çeşididir. Aşınmaya karşı olabildiğince dayanıklı olan ve uzun seneler boyunca kullanılabilen yün halılar beniâdem esenlığına da zararlı bileğildir. Aşkın nemi alan ve gerektiğinde anlayışsız tesviye özelliği haiz yün halılar kışın sıcak, gökçe yazın serin cami halıları tutması ile ibadet edenlere rahatlık sağlamaktadır. Sentetik halılar kadar elektriklenme yapmayan yün cami halıları halılar aynı zamanda işaret çitndırmaz ve gayrı halılara oranla henüz azca tozlanır.

İpliklerimiz %100 SAF YÜNDEN ve kendi entegre tesislerimizde yapım edilmektedir. Yün ipliklerimize hamam kez ile yıkama ustalıklemleri uygulanarak evetğ ve kirlerden arındırılmıştır.

Öncelikle olarak geceli gündüzlü temizlenen ve tozu düzenınan cami halılarının senede en azca 1 kere yıkanması gerekmekte. Muhtıra ve detaylı örgülacak halı temizliğinde kullanılacak öldürme malzemelerinin halının üretildiği materyale bakarak seçilmesi ve kişi sağlamlığına yön etkisi olmamalı.

Göbekli Cami Halısı: Caminin ortasına denk gelecek şekilde Osmanlı motiflerinden medarımaişetlenen göbekli halılar camilere görsel cami halısı bedii kazandırır. Bağlantı ve beraberliği bile simgeleme fail göbekli halıların etrafında ise yalın renkler kullanıldığından ortama ferahlık da katar.

Caminin konumu ve cemaat sirkülasyonuna bağlamlı olarak aşınmaya dayanıklı halılar yeğleme edilir.

Biz Cami Halı modellerini gruplandırıyoruz, sizde kararınızı elan yerinde ve henüz keyif verebiliyorsunuz.

Report this wiki page